Attachments:
Download this file (Rezultate proba interviu.pdf)Rezultate proba interviu.pdf[ ]46 kB
Attachments:
Download this file (Selectie dosare.pdf)Selectie dosare.pdf[ ]66 kB

 

Rezultatele finale la concursul de promovare in grad profesional pentru functiile publice din cadrul Directiei de Asistenta Sociala a municipiului Piatra Neamt, organizat in data de 15 octombrie 2018, la sediul institutiei.

Attachments:
Download this file (Centralizator final.pdf)Centralizator final.pdf[ ]95 kB
Attachments:
Download this file (Rezultate proba scrisa.pdf)Rezultate proba scrisa.pdf[ ]62 kB

 

 

Rezultatele probei selecției dosarelor de concurs   la concursul organizat în vederea promovării în grad profesional  pentru funcționarii publici de execuție din cadrul Direcției de Asistență Socială a municipiului Piatra Neamț organizat în data de 15.10.2018( proba scrisă).

 

 

 

Rezultatele probei selectiei dosarelor de inscriere la concursul de recrutare  in functia contractuala  de executie de sofer in cadrul Compartimentului Achizitii Publice, Logistica, PSI din data de 11 octombrie 2018, ora 10.00.

 

Rezultatele pentru examenul de promovare pentru personalul contractual organizat în data de 04.10.2018, ora 10.00 la sediul Direcției de Asistență Socială a municipiului Piatra Neamț.

 

Beneficiarii Centrului Social Pietricica au fost sărbătoriți pe 1 octombrie, cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice. Evenimentul a fost organizat de Primăria Piatra-Neamț, prin Direcția de Asistență Socială. 

Centrul Social Petricica reprezintă un serviciu social licențiat ce oferă asistență și suport pentru asigurarea nevoilor de bază pentru persoane vârstnice. Capacitatea centrului este de 102 locuri. Activitățile desfășurate în cadrul centrului sunt: cazare, masă, asistenţă şi îngrijire medicală, îngrijire/igienă personală, terapii de recuperare fizică și psihică, terapie ocupațională, activităţi de socializare și reintegrare familială și socială, activități culturale, asistenţă socială, asistenţǎ psihologică, asistenţă şi îngrijire spiritual-religioasă.

 

Rezultatele finale ale concursului  din data de din data de  21.09.2018 (proba selecţiei dosarelor de concurs), 27.09.2018 (proba scrisă) şi 01.10.2018 (proba interviului) pentru ocuparea  unui post contractual de execuție vacant de îngrijitor în cadrul Serviciului pentru Educație Timpurie Antepreșcolară din structura Direcției de Asistență Socială a  municipiului Piatra Neamț.

 

 

 

Rezultatele probei interviu  pentru concursul de recrutare organizat în vederea ocupării unui post contractual de execuție vacant  de îngrijitor din cadrul Serviciului de Educație Timpurie Antepreșcolară din structura Direcției de Asistență Socială a municipiului Piatra Neamț organizat în data de  01.10.2018, ora 10.00.

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Piatra Neamţ anunță organizarea la data de 22.10.2018  ora 10.00  a concursului de recrutare pentru  ocuparea a 2 (două) posturi de execuție vacante de asistent social debutant, pentru perioadă nedeterminată, în cadrul Centrului de sprijin şi asistenţă specializată pentru copii şi în cadrul Centrului Social Împreună.

 

 

Rezultatele probei scrise pentru concursul de recrutare organizat în vederea ocupării unui post de execuție vacant  de îngrijitor în cadrul Serviciului de Educație Timpurie Antepreșcolară din structura Direcției de Asistență Socială a municipiului Piatra Neamț, organizat în data de 27.09.2018, ora 10.00.

 

Attachments:
Download this file (Regulameni intern DAS.pdf)Regulameni intern DAS.pdf[ ]2519 kB

 

 

 

Rezultatele selectarii dosarelor de inscriere pentru  îndeplinirea condiţiilor de participare la  concursul de recrutare pentru  ocuparea unui post de execuție vacant  de îngrijitor în cadrul Serviciului de Educație Timpurie Antepreșcolară din structura Direcției de Asistență Socială a municipiului Piatra Neamț organizat în data de 27.09.2018, ora 10.00.

 

 

Direcţia de Asistenţă Socială a municipiului Piatra Neamţ organizează examen de promovare în gradul profesional imediat superior celui deţinut pentru personalul contractual de execuţie din cadrul instituţiei.

 

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Piatra Neamţ anunță organizarea la data de 11.10.2018  ora 10.00  a concursului de recrutare pentru  ocuparea unui post de execuție vacant de şofer, pentru perioadă nedeterminată, în cadrul Compartimentului Achiziţii Publice, Logistică, PSI.

Attachments:
Download this file (anunt concurs.docx)anunt concurs.docx[ ]42 kB
Download this file (Bibliografie.pdf)Bibliografie.pdf[ ]53 kB

 

 

Rezultatul final ale concursului de recrutare  organizat în vederea ocupării unui (1) post contractual de execuție vacant de infirmier în cadrul Centrului Social Pietricica din structura Direcției de Asistență Socială a municipiului Piatra Neamț.