Rezultatele finale la concursul de recrutare în funcția publică de execuție vacantă de referent, clasa III, grad profesional superior – 1 post în cadrul Centrului de cazare temporară a persoanelor fără adăpost care s-a desfășurat în perioada 12.01.2018 - proba selecției dosarelor de concurs, 22.01.2018 - proba scrisă și 26.01.2018-  proba interviu.

 

 

Rezultatele probei interviu pentru concursul de recrutare in functia publica de executie de referent, clasa III, grad profesional superior in cadrul Centrului de cazare temporara a persoanelor fara adapost din data de 26.01.2018, ora 10.00.

 

 

Proba interviu pentru concursul de ocupare a funcției publice de execuție vacante de referent, clasa III, grad profesional superior în cadrul Centrului de cazare temporară a persoanelor fară adăpost va avea loc vineri, 26 ianuarie 2018, ora 10.00 la sediul Direcției de Asistență Socială a municipiului Piatra Neamț, str. Ștefan cel Mare, nr. 5.

 

 

 

 

 

Rezultatele  probei scrise la concursul de recrutare organizat in vederea ocuparii functiei publice de executie de referent, clasa III, grad profesional superior in cadrul Centrului de cazare temporara a persoanelor fara adapost, organizat în data de 22.01.2018, ora 10.00, la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială a municipiului Piatra Neamţ.

 

 

 

 

Rezultatele privind selecţia dosarelor pentru îndeplinirea condiţiilor de participare la  concursul de recrutare în funcţia publică de execuție vacantă de referent, clasa III, grad profesional superior în cadrul Centrului de cazare temporară a persoanelor fără adăpost care va avea loc în data de 22.01.2018,  ora 10.00 la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială a Municipiului Piatra Neamţ.

Attachments:
Download this file (ROF SPAS DAS decembrie 2017.doc)ROF SPAS DAS decembrie 2017.doc[ ]277 kB

 

Direcția de Asistență Socială a Municipiului Piatra Neamț organizează în data de 22.01.2018, ora 10.00 concurs de recrutare în vederea ocupării  unei funcții publice de execuție vacante de referent, clasa III, grad profesional superior în cadrul Centrului de cazare temporară a persoanelor fără adăpost. Pentru detalii si informatii suplimentare accesati linkurile atasate.

Attachments:
Download this file (Rezultate probă interviu.pdf)Rezultate probă interviu.pdf[ ]45 kB
Attachments:
Download this file (Rezultate proba interviu.pdf)Rezultate proba interviu.pdf[ ]51 kB
Attachments:
Download this file (Rezultate probă practică.pdf)Rezultate probă practică.pdf[ ]30 kB

 

Rezultatele finale la examenul de promovare in gradul profesional superior celui detinut pentru functionarii publici de executie din cadrul Directiei de Asistenta Sociala a municipiului Piatra Neamt, Serviciul Protectia si Promovarea Drepturilor copilului, respectiv Serviciul Asistenta Sociala, organizat in data de 14.11.2017.

 

Rezultatele la proba interviu pentru examenul de promovare in grad profesional imediat superior celui detinut pentru functionarii publici din cadrul Direcției de Asistență Socială a municipiului Piatra Neamț, Serviciul Protecția și Promovarea Drepturilor copilului, respectiv Serviciul Asistență Socială, organizat în data de 14.11.2017.

 

                                                          

 

 

Rezultatele la susținerea probei scrise  pentru examenul  de promovare in grad profesional  imediat superior celui detinut pentru functionarii publici de executie din cadrul Directiei de Asistenta Sociala a municipiului Piatra Neamt, Serviciul Protecția și Promovarea drepturilor copilului, respectiv Serviciul Asistență Socială, organizat în data de 14.11.2017.

Direcţia de Asistenţă Socială a municipiului Piatra Neamț organizează  în data de 27.11.2017 concurs de recrutare pentru ocuparea postului contractul de execuție vacant de paznic în cadrul Centrului Social Împreună. Pentru mai multe detalii va rugăm să accesați documentele atașate.

Attachments:
Download this file (anunt concurs.docx)anunt concurs.docx[ ]41 kB
Download this file (Bibliografie.pdf)Bibliografie.pdf[ ]36 kB

Direcţia de Asistenţă Socială a municipiului Piatra Neamț organizează  în data de 20.11.2017 concurs de recrutare pentru ocuparea postului contractul de execuție vacant de bucătar în cadrul Centrului Social Pietricica. Pentru mai multe detalii va rugăm să accesați documentele atașate.

Attachments:
Download this file (anunt concurs.docx)anunt concurs.docx[ ]40 kB
Download this file (Bibliografie.pdf)Bibliografie.pdf[ ]50 kB
Attachments:
Download this file (Rezultate proba scrisa.pdf)Rezultate proba scrisa.pdf[ ]74 kB

 

 

 

Centralizator cu privire la concursul organizat in vederea ocuparii postului contractual de executie vacant de ingrijitor in cadrul Centrului de sprijin si asistenta de specialitate pentru copii din data de 09.10.2017     (proba scrisa), 12.10.2017( proba practica + proba interviu)

 

 

Attachments:
Download this file (Centralizator concurs ingrijitor.pdf)Centralizator concurs ingrijitor.pdf[ ]31 kB

 

 

Direcția de Asistență Socială a municipiului Piatra Neamț organizează examen/concurs  pentru semestrul al II lea al anului 2017 în conformitate cu prevederile Legii nr. 188/1999 privind Statutul funcționarilor publici (**republicată**) (*actualizată*) și al H.G. nr. 611/2008 modificată și completată de H.G. nr. 1173/2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea și dezvoltarea carierei funcționarilor publici pentru promovarea în gradul profesional superior celui deținut a unor funcționari publici de execuție din cadrul instituției publice,  care îndeplinesc condițiile prevăzute de legislația în vigoare. Pentru detalii descarcati documentele de mai jos.

 

 

Rezultatele probei interviu pentru concursul de recrutare organizat in vederea ocuparii unui post contractual de executie de ingrijitor in cadrul Directiei de Asistenta Sociala a municipiului Piatra Neamt, Centrul de sprijin si asistenta de specialitate pentru copii din data de 12.10.2017

Attachments:
Download this file (Proces verbal proba interviu.pdf)Proces verbal proba interviu.pdf[ ]29 kB
Attachments:
Download this file (comunicat 12.10.2017.doc)comunicat 12.10.2017.doc[ ]103 kB

 

Rezultatele probei practice pentru concursul de recrutare organizat în vederea ocupării unui post contractual de execuție vacant de îngrijitor în cadrul Direcției de Asistență Socială a municipiului Piatra Neamț, Centrul de sprijin și asistență de specialitate  pentru copii organizat în data de 12.10.2017, ora 09.00.

 

 

 

 

 

Proba practică a concursului de recrutare organizat pentru ocuparea postului contractual vacant de îngrijitor în cadrul Centrului de sprijin și asistență de specialitate pentru copii va avea loc în data de 12.10.2017, ora 09.00 la sediul centrului menționat anterior din str. Gavril Galinescu, nr. 11, Piatra Neamț.

 

Rezultatele probei scrise pentru concursul de recrutare organizat în vederea ocupării unui post contractual de execuție vacant de îngrijitor în cadrul Centrului de sprijin și asistență de specialitate pentru copii din data de 09.10.2017.

 

Rezultatele selectării dosarelor de înscriere pentru îndeplinirea condiţiilor de participare la concursul de recrutare organizat  pentru ocuparea postului de execuție vacant de îngrijitor în cadrul Serviciul Asistență Medicală Școlară și Servicii Specializate pentru copii, Centrul de Sprijin și Servicii de Specialitate pentru copii care va avea loc în data de 09 octombrie 2017,  ora 10.00 la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială a Municipiului Piatra Neamţ

 

 

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Piatra Neamţ organizează în data de 16.10.2017 ora 10:00 concurs de recrutare pentru  ocuparea unui post contractual de execuţie vacant de asistent social debutant, încadrat pentru perioadă nedeterminată, în cadrul Serviciului de Asistenţă Socială, 

Attachments:
Download this file (anunt concurs.docx)anunt concurs.docx[ ]41 kB
Download this file (Bibliografie.pdf)Bibliografie.pdf[ ]62 kB

 

Directia de Asistenta Socială a municipiului Piatra Neamț organizează  în data de 09.10.2017 concurs de recrutare pentru ocuparea postului contractul de execuție vacant de îngrijitor în cadrul Centrului de Sprijin și Asistență de Specialitate pentru copii. Pentru mai multe detalii va rugăm să accesați documentele atașate.

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Piatra Neamţ anunță organizarea la data de 02.10.2017 ora 10:00 a concursului de recrutare pentru ocuparea următoarelor posturi contractuale de execuţie vacante:

1.      În cadrul Centrului Social Pietricica:

 

- 1 post îngrijitor

- 1 post muncitor calificat - bucătar

 

  Anexate sunt anunţul concursului şi bibliografiile aferente postului pentru care se candidează

DIRECTOR, ANA BEREA

Programul de audiențe este în ziua de miercuri între orele 10:00 - 13:00, în funcție de înscrierile făcute în ziua precedentă.

Înscrierile se fac la registratura Direcției de Asistență Socială.

 

Regulament de organizare şi funcţionare a serviciului social de zi: Serviciul pentru Educaţie Timpurie Antepreşcolară - informare, consultare.

 

 

Rezultatele finale la concursul de recrutare în funcţia publică de execuție vacantă de Consilier juridic, clasa I, grad profesional asistent în cadrul Biroului Resurse Umane, Juridic, Sănătate și Securitatea Muncii din structura Direcției de Asistență Socială a municipiului Piatra Neamț, organizat în data de 13.07.2017(proba selecției dosarelor de concurs), 25.07.2017(proba scrisă), 31.07.2017(proba interviu).

 

Rezultatele la proba interviu pentru concursul de recrutare in functia publica de executie de Consilier juridic, clasa I, grad profesional asistent în cadrul Biroului Resurse Umane, Juridic, Sănatate și Securitatea Muncii din structura Direcției de Asistență Socială a municipiului Piatra Neamț, organizat în data de 31.07.2017.

 

 

 

Directia de Asistenta Sociala a Municipiului Piatra Neamt anunta organizarea probei interviu pentru concursul de ocupare a functiei publice vacante de consilier juridic, clasa I, grad profesional asistent in data de 31.07.2017 ora 10.00.

REZULTATELE SELECTIEI DOSARELOR DE INSCRIERE LA CONCURSUL DE RECRUTARE IN FUNCTIA PUBLICA DE EXECUTIE VACANTA DE CONSILIER JURIDIC, CLASA I, GRAD PROFESIONAL ASISTENT, IN CADRUL BIROULUI RESURSE UMANE JURIDIC, SSM.

 

          Direcția de Asistență Socială a municipiului Piatra Neamț organizează examen pentru promovarea în grad profesional imediat superior celui deținut pentru personalul contractual de execuție din cadrul instituției. 

Attachments:
Download this file (Anunt promovare.pdf)Anunt promovare.pdf[ ]53 kB
Download this file (Bibliografie.pdf)Bibliografie.pdf[ ]22 kB

 

Direcția de Asistență Socială a Municipiului Piatra Neamț anunță organizarea în data de 25.07.2017, ora 11:00, a concursului de ocupare a funcției publice vacante de consilier juridic, clasa I, grad profesional asistent în cadrul Biroului Resurse Umane, Juridic, Sănătate și Securitatea Muncii.

Attachments:
Download this file (Centralizator.pdf)Centralizator.pdf[ ]46 kB

Documentaţia de atribuire este ataşată anunţului de închiriere.

Attachments:
Download this file (Anunt de închiriere spatiu.pdf)Anunt de închiriere spatiu.pdf[ ]60 kB
Download this file (Caiet de sarcini.pdf)Caiet de sarcini.pdf[ ]121 kB
Download this file (Formulare.pdf)Formulare.pdf[ ]116 kB

 

 

Înștiințare privind stabilirea programului de funcționare și programului de lucru cu publicul în cadrul Direcției de Asistență Socială a municipiului Piatra Neamț în perioada 06.06.2017 – 13.06.2017.

Attachments:
Download this file (Program lucru 06.06-13.06.2017.pdf)Program lucru 06.06-13.06.2017.pdf[ ]42 kB

Rezultatele selectării dosarelor de înscriere pentru îndeplinirea condiţiilor de participare la concursul de recrutare organizat la data de 23.05.2017, ora 10.00 pentru ocuparea următoarelor posturi contractuale vacante:

 • 1. post magaziner în cadrul Centrului Social Pietricica
 • 1 post muncitor calificat - bucătar în cadrul Cantinei Sociale
Attachments:
Download this file (Rezultatele selectarii dosarelor.pdf)Rezultatele selectarii dosarelor.pdf[ ]71 kB

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Piatra Neamţ anunță organizarea la data de 12.06.2017 ora 11:00 a concursului de recrutare pentru ocuparea următoarelor posturi contractuale de execuţie vacante:

1.      În cadrul Centrului Social Pietricica:

 

- 1 Post îngrijitor

 

2.      În cadrul Serviciului pentru Educaţie Timpurie Antepreşcolară:

 

-  1 Post îngrijitor;

 

Ataşat se găsesc anunţul concursului şi bibliografiile aferente postului pentru care se candidează.

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Piatra Neamţ anunță organizarea la data de 07.06.2017 ora 10:00 a concursului de recrutare pentru ocuparea unui post contractual vacant de inspector debutant  în cadrul Serviciului de Asistență Socială, Compartiment Protecţie Socială, 

Attachments:
Download this file (anunt concurs.docx)anunt concurs.docx[ ]42 kB
Download this file (Bibliografie.pdf)Bibliografie.pdf[ ]39 kB

Rezultatele selectării dosarelor de înscriere pentru îndeplinirea condiţiilor de participare la concursul de recrutare pentru ocuparea unui post contractual de execuție vacant de referent IA (Expert local pe problemele romilor) din cadrul Compartimentului Protecţie Socialăorganizat  în data de 15 mai 2017,  ora 10.00la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială a Municipiului Piatra Neamţ

Attachments:
Download this file (Rezultatele selectarii dosarelor.pdf)Rezultatele selectarii dosarelor.pdf[ ]31 kB

 

 

Rezultatele probei scrise la examenul de promovare în grad profesional superior celui deținut pentru personalul contractual din cadrul Direcției de Asistență Socială a municipiului Piatra Neamț organizat în data de 04.05.2017, ora 10.00, la sediul Direcției de Asistență Socială a municipiului Piata Neamț.

 

 

 

 

 

Rezultatele probei scrise pentru examenul de promovare din funcția contractuală de asistent medical generalist (PL) debutant în funcția de asistent medical generalist (PL) din cadrul Serviciului pentru Educație Timpurie Antepreșcolară, Creșa Carpați, organizat în data de 02.05.2017. ora 14.00, la sediul Direcției de Asistență Socială a municipiului Piatra Neamț.

Rezultatele probei scrise pentru  concursul de recrutare organizat în vederea ocupării unui post contractual de execuție vacant de asistent medical generalist în cadrul Direcției de Asistență Socială a municipiului Piatra Neamț, organizat în data de 02.05.2017, ora 10.00.

 

Attachments:
Download this file (Rezultatele probei scrise.pdf)Rezultatele probei scrise.pdf[ ]39 kB

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Piatra Neamţ anunță organizarea la data de 23.05.2017 ora 10:00 a concursului de recrutare pentru ocuparea următoarelor posturi contractuale vacante:

 • 1. post magaziner în cadrul Centrului Social Pietricica
 • 1 post muncitor calificat - bucătar în cadrul Cantinei Sociale

 

Rezultatele selectării dosarelor de înscriere pentru îndeplinirea condiţiilor de participare la concursul de recrutare pentru ocuparea unui post contractual de execuție vacant de asistent medical generalist din cadrul Compartimentului Asistenţă Medicală Şcolarăorganizat  în data de 02 mai 2017,  ora 10.00la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială a Municipiului Piatra Neamţ

          Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Piatra Neamţ anunță organizarea la data de 15.05.2017 ora 10:00 a concursului de recrutare pentru ocuparea unui post vacant de referent IA (Expert local pe problemele romilor) în cadrul Compartimentului Protecţie Socială, Serviciul de Asistență Socială

Attachments:
Download this file (anunt.docx)anunt.docx[ ]38 kB
Download this file (Bibligrafie.pdf)Bibligrafie.pdf[ ]44 kB

 

 

Direcția de Asistență Socială a municipiului Piatra Neamț organizează examen pentru promovarea în grad profesional imediat superior celui deținut pentru personalul contractual de execuție din cadrul instituției. Pentru detalii și bibliografie, vă rugăm să accesați linkul de mai jos.

 

 

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Piatra Neamț anunță organizarea la data de 02.05.2017, ora 14.00 a examenului de promovare din funcția de asistent medical generalist debutant (PL) în funcția de asistent medical generalist (PL) din cadrul Serviciului pentru Educație Timpurie Antepreșcolară

 

Condiții de participare: 6 luni vechime în specialitate; 

Examenul de promovare in cazul persoanelor incadrate in functiile de debutant se face in conditiile legii, prin sustinerea unei probe scrise, stabilitată de comisia de concurs.

Examenul  de promovare va avea loc la sediul Direcției de Asistență Socială a municipiului Piatra Neamț din str. Ștefan cel Mare, nr. 5, la ora 14.00 în data de 02.05.2017.

Tematica și bibliografia pentru examen sunt prevăzute în anexa la prezentul anunț și fac parte integrantă din acesta. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Direcției de Asistență Socială a Municipiului Piatra Neamț, telefon 0233/622968 – Birou Resurse Umane, Juridic, Sănătate  și Securitatea Muncii.

 

 

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Piatra Neamţ anunţă organizarea în data de 02.05.2017 ora 10.00 a concursului de recrutare pentru ocuparea unui post contractual de execuţie vacant de asistent medical generalist în cadrul Compartimentului Asistenţă Medicală Şcolară. 

Attachments:
Download this file (anunt concurs .docx)anunt concurs .docx[ ]38 kB
Download this file (Tematica si bibliografie.pdf)Tematica si bibliografie.pdf[ ]151 kB

 

 

Centralizator cu rezultate finale cu privire la concursul data de  16.01. 2017 ( proba selecției dosarelor de concurs), 27.01.2017  (proba scrisă) și 01.02.2017 ( proba interviului) pentru ocuparea unui post contractual de execuție de psiholog debutant în cadrul Direcției de Asistență Socială a municipiului Piatra Neamț, Centrul Social Pietricica.

 

 

Rezultatele probei interviu pentru concursul de recrutare organizat în vederea ocupării unui post contractual de execuție vacant de psiholog debutant în cadrul Centrului Social Pietricica, organizat în data 01.02.2017, ora 11.00 la sediul Direcției de Asistență Socială a municipiului Piatra Neamț.

Attachments:
Download this file (Interviu psiholog.pdf)Interviu psiholog.pdf[ ]45 kB

 

 

Rezultate la proba scrisă pentru  concursul de recrutare organizat în vederea ocupării unui post contractual vacant de execuție de psiholog debutant în cadrul Direcției de Asistență Socială a municipiului Piatra Neamț,  Centrul Social Pietricica, organizat în data de 27.12.2017, ora 10.00.

 

 

 

ANUNȚ

ÎN ATENȚIA CANDIDAȚILOR ÎNSCRIȘI LA CONCURSUL DIN DATA DE 23.01.2017-DIRECȚIA DE ASISTENȚĂ SOCIALĂ A MUNICIPIULUI PIATRA NEAMȚ

 

 

Direcția de Asistență Socială a municipiului Piatra Neamț anunță amânarea concursului pentru ocuparea postului contractual de execuție vacant de psiholog debutant din cadrul Centrului Social Pietricica   de la data de 23.01.2017 ( proba scrisă) la data de 27.01.2017, ora 10.00.                                                                                                                                                                                                

 

 

Attachments:
Download this file (Anunt amanare concurs.pdf)Anunt amanare concurs.pdf[ ]43 kB

 

 

Înștiințare privind stabilirea programului de funcționare și a programului de lucru cu publicul în cadrul Direcției de Asistență Socială a municipiului Piatra Neamț în perioada 25.01.2017 - 31.01.2017.

Attachments:
Download this file (Document (2).pdf)Document (2).pdf[ ]43 kB

 

Rezultatele selectării dosarelor de înscriere pentru îndeplinirea condiţiilor de participare la concursul de recrutare pentru ocuparea unui post contractual de execuție vacant de psiholog debutant din cadrul Centrului Social Pietricica, organizat  în data de 23 ianuarie 2017,  ora 10.00, la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială a Municipiului Piatra Neamţ

 

 

Rezultatele selectarii dosarelor de inscriere pentru îndeplinirea condiţiilor de participare la concursul de recrutare pentru ocuparea unui post contractual de execuție vacant de inspector de specialitate, gradul IA, din cadrul Serviciului de Asistență Socială, Compartiment Protecție Socială, programat în data de16 ianuarie 2017,  ora 10.00, la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială a Municipiului Piatra Neamţ.

 

 

 

 

 

 

Rezultatele probei scrise pentru examenul de promovare în grad profesional superior celui deținut pentru personalul contractual din cadrul Direcției de Asistență Socială a municipiului Piatra Neamț organizat în data de 29.12.2016, ora 11.00, la sediul Direcției de Asistență Socială a municipiului Piata Neamț 

 

Rezultate pentru examenul de promovare în trepte profesionale superioare celor deținute  pentru personalul contractual din cadrul Direcției de Asistență Socială a municipiului Piatra Neamț organizat în data de 29.12.2016, ora 09.00, la sediul Creșei Centru/Serviciul pentru Educație Timpurie Antepreșcolară. 

 

Directia de Asistenta Sociala a municipiului Piatra Neamt anunta organizarea in data de 23 ianuarie 2017, ora 10.00 a concursului de recrutare pentru ocuparea unui post contractual de executie vacant de psiholog debutant in cadrul Centrului Social Pietricica.

 

Rezultatele probei interviu pentru concursul de recrutare organizat în vederea ocupării unui post contractual de execuție vacant de îngrijitor în cadrul Serviciului pentru Educație Timpurie Antepreșcolară, din data de 22.12.2016,  ora 10.00, la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială a Municipiului Piatra Neamţ

 

 

Direcția de Asistență Socială a municipiului Piatra Neamț anunță organizarea în data de 16 ianuarie 2017, ora 10:00 a concursului de recrutare pentru ocuparea unui post contractual de executie vacant de inspector de specialitate, gradul IA in cadrul Serviciului de Asistenta Sociala a municipiului Piatra Neamt, Compartiment Protectie Sociala.

 

 

Tabel afisare rezultat la contestatia depusa la proba scrisa organizata pentru ocuparea posturilor contractuale de executie de ingrijitor in cadrul Serviciului pentru Educatie Timpurie Anteprescolara, in cadrul Cresei Precista si Cresei Darmanesti. 

 

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Piatra Neamț anunță organizarea la data de 29.12.2016, ora 09:00 a examenului de promovare în grad profesional superior celui deținut pentru următoarele posturi contractuale de execuție:

 

- 1 post de kinetoterapeut din cadrul Compartimentului Îngrijiri Comunitare, Serviciul Asistență Sociala;

- 1 post de inspector de specialitate, gradul III din cadrul  Biroului Resurse Umane, Juridic, Sănătate și Securitatea Muncii;

- 2 posturi de muncitor calificat II din cadrul Serviciului pentru Educație timpurie antepreșcolară;

 

- 2 posturi de muncitor calificat IV din cadrul Serviciului pentru Educație timpurie antepreșcolară.

 

 

Rezultatele probei selectiei dosarelor de participare la concursul de recrutare organizat in vederea ocuparii a două posturi contractuale vacante de îngrijitor din cadrul Serviciului pentru Educație Timpurie Antepreșcolară din structura Direcției de Asistență Socială a municipiului Piatra Neamț, Creșa Dărmănești și Creșa Precista.

 

Rezultatele probei scrise pentru examenul de promovare din functia de asistent medical generalist debutant(PL) in functia de asistent medical generalist (PL), Compartiment Asistenta Medicala Scolara, Serviciul Asistenta Medicala Scolara si Servicii Specializate pentru copii, organizat in data de 09 decembrie 2016, ora 09.00.

 

Rezultatele probei scrise pentru concursul de recrutare organizat în vederea ocupării unui post contractual de execuție vacant de  șofer în cadrul Direcției de Asistență Socială a municipiului Piatra Neamț, Compartiment Achiziții Publice, Logistică, PSI, organizat în data de 25.11.2016, ora 10.00 .

Attachments:
Download this file (Rezultate concurs sofer.pdf)Rezultate concurs sofer.pdf[ ]44 kB

 

 

              Înştiinţare privind stabilirea programului de funcţionare şi a programului de lucru cu publicul în cadrul                  Direcţiei de Asistenţă Socială a municipiului Piatra Neamţ în perioada 05.12-12.12.2016.

Attachments:
Download this file (Instiintare program de lucru.pdf)Instiintare program de lucru.pdf[ ]40 kB

 

Directia de Asistenta Sociala a municipiului Piatra Neamt anunta organizarea in data de 19 decembrie 2016, ora 10.00 a concursului de recrutare pentru ocuparea unor posturi contractuale de executie vacante, dupa cum urmeaza: 2 posturi de ingrijitor in cadrul Serviciului pentru Educatie Timpurie Anteprescolara, Cresa Precista si Cresa Darmanesti.

 

 

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Piatra Neamț anunță organizarea la data de 09.12.2016, ora 09:00 a examenului de promovare din funcția de asistent medical generalist debutant (PL) în funcția de asistent medical generalist (PL), Compartiment Asistență Medicală Școlară, Serviciul Asistență Medicală Școlară și Servicii Specializate pentru copii.

 

 

 

 

Rezultatele selectării dosarelor de înscriere  pentru îndeplinirea condiţiilor de participare la concursul de de recrutare pentru ocuparea postului contractual de execuție vacant de șofer în cadrul Compartimentului Achiziții Publice, Logistică, PSI, care va avea loc în data de 25.11.2016,  ora 10.00, la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială a Municipiului Piatra Neamţ.

 

Centralizator cu privire concursul din data de 08.11. 2016 ( proba selecției dosarelor de concurs), 14.11.2016 (proba scrisă) și  17.11.2016 ( proba interviului) pentru ocuparea a două  posturi contractuale vacante de îngrijitor în cadrul Serviciului pentru Educație timpurie antepreșcolară, Creșa Mărăței și Creșa Centru.

 

 

REZULTATELE PROBEI INTERVIU pentru concursul de recrutare organizat în vederea ocupării a două  posturi contractuale vacante de execuție  de  îngrijitor în cadrul  Serviciului pentru educație timpurie antepreșcolară, Creșa Mărăței și Creșa Centru  din structura Direcției de Asistență Socială a municipiului Piatra Neamț.

 

 

Attachments:
Download this file (interviu ingrijitor.pdf)interviu ingrijitor.pdf[ ]39 kB

 

REZULTATELE PROBEI SCRISE privind proba scrisă pentru  concursul de recrutare organizat în vederea ocupării a două posturi contractuale vacante de execuție de îngrijitor în cadrul Direcției de Asistență Socială a municipiului Piatra Neamț, Serviciul pentru  educatie timpurie anteprescolara, Cresa Mărăței și Creșa Centru organizat în data de 14.11.2016, ora 10.00 .

 

 

Tabel rezultate privind selecţia dosarelor, pentru îndeplinirea condiţiilor de participare la  concursul de recrutare organizat  pentru ocuparea posturilor contractuale de execuție vacante de îngrijitor în cadrul Serviciului pentru Educație Timpurie Antepreșcolară, Creșa Centru și Mărăței, care va avea loc în data de 14.11.2016,  ora 10.00, la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială a Municipiului Piatra Neamţ.

 

 

 

 

Directia de Asistenta Sociala a municipiului Piatra Neamt organizeaza in data de 25 noiembrie 2016, ora 10.00  concurs de recrutare pentru ocuparea unui post contractual vacant de sofer in cadrul Directiei de Asistenta Sociala a municipiului Piatra Neamt.

Attachments:
Download this file (Anunt concurs sofer.pdf)Anunt concurs sofer.pdf[ ]210 kB

 

 

Tabel afisare a rezultatelor la proba scrisa pentru concursul de recrutare organizat in vederea ocuparii postului contractual vacant de ingrijitor din cadrul Servciciul pentru Educatie Timpurie Anteprescolara, Cresa Precista organizat in data de 31.10.2016, ora 10:00 la sediul Directiei de Asistenta Sociala a municipiului Piatra Neamt. 

 

 

Rezultatele probei scrise pentru concursul de recrutare organizat in vederea ocuparii functiei contractuale de conducere vacante  de sef centru in cadrul Centrului Social Pietricica, organizat in data de 27.10.2016, ora 16.00.

 

Rezultatele probei selectiei dosarelor de concurs pentru participarea la concursul de recrutare organizat in vederea ocuparii postului contractual vacant de executie de sofer din cadrul Compartimentului Achizitii Publice, Logistica, PSI din structura Directiei de Asistenta Sociala a municipiului Piatra Neamt.

Attachments:
Download this file (anunt.jpeg)anunt.jpeg[ ]256 kB

 

 

Rezultatele selectarii dosarelor de inscriere pentru indeplinirea conditiilor de participare la concursul de recrutare pentru ocuparea postului contractual de executie vacant de ingrijitor in cadrul Serviciului pentru Educatie Timpurie Anteprescolara, Cresa Precista, care va avea loc in data de 31 octombrie 2016, ora 10.00 la sediul Directiei de Asistenta Sociala a municipiului Piatra Neamt.

 

 

Rezultatele la contestatia la proba selecției dosarelor de participare la concursul de recrutare organizat în vederea ocupării postului contractual de conducere vacant de șef centru în cadrul Centrului Social Pietricica, ce va avea loc în data de 27.10.2016, ora 10.00.        

 

Tabel de afișare al rezultatelor obtinute in urma probei selectiei dosarelor de concurs pentru participarea la concursul de recrutare organizat in vederea ocuparii postului contractual de conducere vacant de șef centru în cadrul Centrului Social Pietricica, ce va avea loc în data de 27.10.2016, ora 10.00.

 

 

Directia de Asistenta Sociala a municipiului Piatra Neamt anunta organizarea in data de 14 noiembrie 2016, ora 10.00 a concursului de recrutare pentru ocuparea unor posturi contractuale de executie vacante, dupa cum urmeaza: in cadrul Serviciului pentru Educatie Timpurie Anteprescolara, Cresa Maratei si Cresa Centrul, 2 posturi de ingrijitor.

Attachments:
Download this file (cerere.pdf)cerere.pdf[ ]6994 kB
Download this file (Lista.jpg)Lista.jpg[Lista bunurilor ce conduc la excluderea acordării ajutorului social/ ajutorului pentru încălzirea locuinței]382 kB

 

 

Directia de Asistenta Sociala a municipiului Piatra Neamt anunta organizeaza in data de 31 octombrie 2016, ora 10.00 a concursului de recrutare pentru ocuparea unor posturi contractuale de executie vacante, dupa cum urmeaza:

1. In cadrul Compartimentului Achizitii Publice, Logistica, PSI - 1 post de sofer.

2. in cadrul Serviciului pentru Educatie Timpurie Anteprescolara, Cresa Precista - 1 post de ingrijitor.

 

Direcția de Asistență Socială a Municipiului Piatra Neamț anunță organizarea în data de 27 octombrie 2016, ora 10:00 a concursului de recrutare pentru ocuparea  postului contractual de conducere vacant de sef centru in cadrul Centrului Social Pietricica( centru pentru persoane varstnice), dupa cum urmeaza:

1. pana in data de 21.10.2016, ora 14.00 – proba selectiei  dosarelor de participare la concurs;

2. in data de  27.10.2016, ora 10.00 – proba scrisa;

3. data si ora pentru sustinerea probei interviu – se vor stabili in termenul legal de 4 zile lucratoare de la data sustinerii probei scrise si se va afisa odata cu rezultatele acesteia.

Termenul limita de depunere a dosarelor de inscriere la concurs   -  19.10.2016 , ora 16.00.

 

                      

 

Rezultate finale la concursul de recrutare in functia contractuala de executie vacanta de ingrijitor la Centru Social Pietricica.

Attachments:
Download this file (Document (88).pdf)Document (88).pdf[ ]19 kB

 

Tabel de afisare a rezultatelor probei interviu la examenul de recrutare a unui post contractual de executie - vacant de ingrijitor.

 

Attachments:
Download this file (Document (87).pdf)Document (87).pdf[ ]26 kB

 

Rezultatele probei scrise la examenul de recrutare in vederea ocuparii unui post vacant de executie de ingrijitor la Centrul Social Pietricica - Drectia de Asistenta Sociala a municipiului Piatra Neamt.

 

Attachments:
Download this file (Document (86).pdf)Document (86).pdf[ ]27 kB

 

 

Rezultatele finale ale concursului de recrutare organizat in vederea ocuparii unui post contractual de executie vacant de asistent medical generalist -PL debutant in cadrul Directiei de Asistenta Sociala a municipiului Piatra Neamt, Cresa Carpati, Serviciul pentru educatie timpurie anteprescolara.

 

Rezultatele probei interviului pentru concursul de recrutare organizat în vederea ocupării unui post contractual de execuție vacant de asistent medical generalist PL debutant în cadrul Direcției de Asistență Socială a municipiului Piatra Neamț, Cresa Carpati, Serviciul pentru educatie timpurie anteprescolara, organizat în data de 19.09.2016, ora 10.30.

 

 

 

Direcția de Asistență Socială a Municipiului Piatra Neamț anunță organizarea în data de 11 octombrie 2016 , ora 10:00 a concursului de recrutare pentru ocuparea  postului contractual de conducere vacant de sef centru in cadrul Centrului Social Pietricica( centru pentru persoane varstnice), dupa cum urmeaza:

1. pana in data de  04.10.2016, ora 16.00  – proba selectiei  dosarelor de participare la concurs;

2. in data de  11.10.2016 , ora 10.00 – proba scrisa;

3. data si ora pentru sustinerea probei interviu – se vor stabili in termenul legal de 4 zile lucratoare de la data sustinerii probei scrise si se va afisa odata cu rezultatele acesteia.

Termenul limita de depunere a dosarelor de inscriere la concurs   -  30.09.2016, ora 14.00.

 

 

Rezultatul  contestatiei  la concursul de recrutare in postul contractual de executie vacant, asistent medical generalist - PL debutant 

 

Rezultatele probei scrise pentru concursul de recrutare organizat in vederea ocuparii unui post de executie vacant de asistent medical generalist PL debutant

 

 

Proces verbal în urma finalizării termenului de înscriere a dosarelor de participare la concursul pentru ocuparea unui post contractual de executie,  temporar vacant,  pentru perioada determinata de infirmiera in cadrul Serviciului pentru Educatie Timpurie Antepreşcolară pentru copii, Creşa Precista din structura Directiei de Asistenta Sociala a Municipiului Piatra Neamt.

 

 

Barem de corectare a  subiectelor la concursul organizat in data de 12.09.2016, ora 10.00 la sediul Directiei de Asistenta Sociala a municipiului Piatra Neamt pentru ocuparea postului contractual vacant de executie de Asistent medical generalist – PL –debutant din cadrul Serviciului pentru educatie timpurie anteprescolara, Cresa Carpati.

 

 

Attachments:
Download this file (Barem subiecte Varianta 1.pdf)Barem subiecte Varianta 1.pdf[ ]180 kB

REZULTATELE SELECTIEI DOSARELOR DE INSCRIERE pntru indeplinirea conditiilor de participare la concursul de recutrare pentru ocuparea postului contractual de executie vacant, pe perioada nedeterminata de asistent medical generalist-PL debutant in cadrul Serviciului pentru Educatie Timpurie Anteprescolara, Cresa Carpati, care va avea loc in data de 12 septembrie 2016, ora 10:00, la sediul Directiei de Asistenta Sociala a municipiului Piatra Neamt

 

Directia de Asistenta Sociala a Municipiului Piatra Neamt anunta organizarea concursului de ocupare a unui post contractual de executie vacant pentru perioada nedeterminata de ingrijitor in cadrul Centrului Social Pietricica.

 

 

Directia de Asistenta Sociala a municipiului Piatra Neamt anunta organizarea in data de 15.09.2016, ora 10.00 a concursului de ocupare a unui post contractual de executie temporar vacant pentru perioada determinata de infirmiera in cadrul Serviciului pentru Educatie Timpurie Anteprescolara, Cresa Precista, pana la data de 22 iunie 2018 sau pana la revenirea titularului de post.

Pentru informatii accesati linkul de mai jos.

 

Anunt privind organizarea cursului de formare profesionala - educator specializat.

 

Anunt privind organizarea cursului de formare profesionala - educator specializat.

 

 

Directia de Asistenta Sociala a Municipiului Piatra Neamt

Attachments:
Download this file (anunt concurs.pdf)anunt concurs.pdf[ ]354 kB

 

 

Directia de Asistenta Sociala a municipiului Piatra Neamt anuta organizarea in data de 29.08.2016, ora 10.00 a concursului de ocupare a unui post contractual de executie vacant, pentru perioada determinata de infirmiera in cadrul Serviciului de Asistenta Sociala a municipiului Piatra Neamt, Cresa Precista. 

Pentru detalii deschideti fisierele de mai jos.

 

 

Tabel afisare rezultate finale la examenul organizat in vederea promovarii in grad profesional imediat superior celui detinut/ functie publica organizat in data de 08.08.2016, la sediul Directiei de Asistenta Sociala a municipiului Piatra Neamt.

 

 

Tabel afisare rezultate pentru proba interviului la examenul de promovare in grad profesional imediat superior celui detinut - functie publica, organizat in data de 08.08.2016, la sediul Directiei de Asistenta Sociala a municipiului Piatra Neamt.

 

 

Tabel afisare rezultate la sustinerea probei scrise pentru examenul de promovare in grad profesional imediat superior celui detinut pentru functionarii publici de executie din cadrul Directiei de Asistenta Sociala a municipiului Piatra Neamt.

 

 

Barem de corectare varianta nr. 1 pentru examenul de promovare in grad profesional imediat superior celui detinut pentru functionarii publici din cadrul Directiei de Asistenta Sociala a municipiului Piatra Neamt, organizat in data de 08.08.2016, ora 10.00, la sediul Directiei de Asistenta Sociala a municipiului Piatra Neamt.

Attachments:
Download this file (Barem varianta 1 .pdf)Barem varianta 1 .pdf[ ]277 kB

Anunt privind semnarea contractelor de furnizare servicii în cadrul Serviciului pentru educație timpurie antepreșcolară și detalii cu privire la conditiile pe care trebuie sa le întruneasca copilul la intrarea în creșă

Attachments:
Download this file (afis.jpeg)afis.jpeg[ ]321 kB

 

 

Rezultate finale in urma interviului organizat de Directia de Asistenta Sociala a municipiului Piatra Neamt in vederea selectarii persoanelor pentru participarea la cursul de formare profesionala de educator puericultor.

 

 

 

Rezultatele probei selectiei dosarelor de inscriere pentru indeplinirea conditiilor de participare la concursul/examenul de promovare in gradul profesional superior celui deținut pentru functionarii publici de execuție din cadrul Direcției de Asistență Socială a municipiului Piatra Neamț care va avea loc în data de 08.08.2016, ora 10.00, la sediul instituției.

 

 

Rezultatele probei interviu pentru concursul de recrutare otganizat in vederea ocuparii unui post contractual de executie vacant de ingrijitor in cadrul Centrului Social Pietricica, Directia de Asistenta Sociala a municipiului Piatra Neamt.

 

 

Rezultatele probei interviu pentru concursul de recrutare organizat în vederea ocupării unui post contractual vacant de execuție de îngrijitor în cadrul Direcției de Asistență Socială a municipiului Piatra Neamț, Centrului Social Pietricica, organizat în data de 29.07.2016.

 

 

Proba interviu pentru concursul organizat în vederea ocupării unui post contractual vacant de execuție de îngrijitor din cadrul Centrului Social Pietrica, Direcția de Asistență Socială a municipiului Piatra Neamț va avea loc în data de 29.07.2016, ora 12.00 la sediul Direcției de Asistență Socială a municipiului Piatra Neamț, str. Ștefan  cel Mare, nr. 5.

 

 

 

 

Rezultatele probei scrise pentru examenul de promovare a personalului contractual debutant sanitar din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială a municipiului  Piatra Neamţ din cadrul Compartimentului Îngrijiri Comunitare, Serviciul de Asistenta Socială  și din cadrul Compartimentului de Asistență Medicală Școlară, Serviciul Asistență Medicală Școlară și Servicii Specializate pentru copii organizat în data de 28  iulie  2016, ora 10.00 la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială a municipiului  Piatra Neamţ.

 

 

 

 

 

Baremele de corectare pentru examenul de promovare a personalului contractual debutant sanitar din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială a municipiului  Piatra Neamţ din cadrul Compartimentului Îngrijiri Comunitare, Serviciul de Asistenta Socială  și din cadrul Compartimentului de Asistență Medicală Școlară, Serviciul de Asistență Medicală Școlară și Servicii Specializate pentru copii organizat în data de 28  iulie  2016, ora 10.00 la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială a municipiului  Piatra Neamţ

 

 

 

 

 

Rezultatele probei scrise pentru concursul de recrutare organizat in vederea ocuparii unui post contractual de executie vacant de ingrijitor in cadrul Directiei de Asistenta Sociala a municipiului Piatra Neamt, Centrului Social Pietricica, organizat in data de 27.07.2016.

 

 

Barem de corectare pentru subiectele date la proba scrisa la concursul organizat in vederea recrutarii pentru postul de executie vacant de ingrijitor, din cadrul Directiei de Asistenta Sociala a municipiului Piatra Neamt, Centrului Social Pietricica din data de 27 iulie 2016, ora 10.00, care are loc la sediul Directiei de Asistenta Sociala a municipiului Piatra Neamt.

 

 

Rezultatele selectarii dosarelor de inscriere pentru indeplinirea conditiilor de participare la concursul de recrutare organizat in vederea ocuparii unui post contractual vacant de executie de ingrijitor in cadrul Centrului Social Pietricica din structura Directiei de Asistenta Sociala a municipiului Piatra Neamt.

 

 

Anunt de organizare a interviului pentru selectia personalului contractual al Serviciului pentru educatie timpurie anteprescolara 

 

 

Directia de Asistenta Sociala a municipiului Piatra Neamt organizeaza concurs de promovare in grade sau trepte imediat superioare pentru personalul contractual debutant medical, in data de 28.07.2016, ora 10.00, la sediul Directiei de Asistenta Sociala a municipiului Piatra Neamt, str. Stefan cel Mare, nr. 5.

 

 

Rezultatele concursului de promovare in grade si trepte profesionale imediat superioare pentru personalul contractual debutant din cadrul Directiei de Asistenta Sociala a municipiului Piatra Neamt, Serviciul de Asistenta Sociala, respectiv Serviciul Protectia si Promovarea drepturilor copilului, organizat in data de 18.07.2016, la sediul Directiei de Asistenta Sociala a municipiului Piatra Neamt.

 

Direcția de Asistență Socială  a municipiului Piatra Neamț organizează examen  în conformitate cu prevederile Legii nr. 188/1999 privind Statutul funcționarilor publici (r2), cu modificările și completările ulterioare și ale HG nr. 611/2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea și dezvoltarea carierei funcționarilor publici, pentru promovarea în gradul profesional imediat superior celui deținut pentru funcționarii publici de execuție din cadrul direcției. 

 

 

Primăria Municipiului Piatra Neamț face apel la beneficiarii ajutoarelor alimentare să se prezinte la Depozitul Local POAD  din cartierul  Speranța, strada Izvoare nr. 151, pentru a intra în posesia acestora. Programul depozitului este de luni până joi, între orele 8.30 -16.00, iar vinerea se distribuie alimente la domiciliu pentru persoanele netransportabile.

Beneficiază de ajutoare alimentare: familiile şi persoanele singure cărora le este stabilit, prin dispoziţie scrisă a primarului, dreptul la un venit minim garantat; familiile beneficiare de alocaţie pentru susţinerea familiei acordată în baza Legii nr. 277/2010 privind alocaţia pentru susţinerea familiei; şomerii care beneficiază de indemnizaţie de şomaj în cuantum lunar stabilit conform prevederilor legale de până la 450 lei, precum si şomerii înregistraţi la agenţiile pentru ocuparea forţei de muncă care nu beneficiază de indemnizaţie de şomaj;  pensionarii sistemului public de pensii ale căror drepturi obţinute din pensie sau, după caz, din pensii cumulate, sunt de până la 450 lei/lună inclusiv.

De ajutoare alimentare beneficiază şi persoanele fără venituri sau ale căror venituri nete lunare realizate sunt de până la 450 lei/lună/persoană, inclusiv, care nu se încadrează în niciuna dintre situaţiile menţionate anterior.

          Pentru întocmirea listelor inițiale, aceste persoane  se pot adresa Registraturii Direcţiei de Asistenţă Socială a municipiului Piatra Neamţ, în vederea solicitării acestui beneficiu cu următoarele documente:

- cerere tip;

- copii acte de identitate ale tuturor membrilor familiei;

- dovada veniturilor nete realizate în luna anterioară depunerii cererii

( adeverinţe salar, cupoane pensii, indemnizaţii, alocaţii  etc.);

 - adeverinţă eliberată de Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Neamţ pentru toate persoanele majore din familie.  Pentru stabilirea dreptului de acordare a ajutoarelor alimentare se va efectua ancheta socială.

 

Din numărul total de 7.956 de beneficiari înscrişi pe liste, până la aceasta dată,  au ridicat alimentele aproximativ 2.000 de persoane. Fiecare beneficiar va primi două cutii cu alimente. O cutie conţine: făină albă de grâu-1 kg, mălai -2 kg, paste făinoase-400 g, ulei-2 l, zahăr-1kg, conservă carne de vită-300 g, conservă pateu de ficat de porc-200g, orez-1kg, conservă paste de tomate-400 g, fasole boabe 500 g.

 

Ajutoarele alimentare se ridică personal de către beneficiari cu actul de identitate valabil. Pentru persoanele netransportabile, Direcția de Asistență Socială a Municipiului Piatra Neamț asigură livrarea ajutoarelor domiciliu, la sesizarea unui membru al familiei sau a unei terţe persoane, la sediul Direcției de Asistență Socială,  cu documente justificative.

 

 

Directia de Asistenta Sociala a municipiului Piatra Neamt anunta organizarea in data de 27.07.2016, ora 10.00, a concursului de ocupare a unui post contractual de executie vacant pentru perioada nedeterminata de ingrijitor in cadrul Centrului Social Pietricica.

 

 

Rezultatele examenului de promovare a personalului debutant din cadrul Centrului de sprijin si asistenta specializata pentru copii organizat in data de 28 iunie 2016, ora 10.00, la sediul Directiei de Asistenta Sociala a municipiului Piatra Neamt.

 

 

Subiecte si barem de corectare la proba scrisa pentru examenul de promovare pentru personalul contractual de executie debutant din cadrul Centrului de Sprijin si Asistenta de Specialitate pentru copii.

 

 

Tabel afisare rezultate finale pentru concursul de recrutare organizat in vederea ocuparii unui post contractual vacant de kinetoterapeut in cadrul Directiei de Asistenta Sociala a municipiului Piatra Neamt, Centrul Social Pietricica

 

 

Rezultatele probei interviu pentru concursul de recrutare organizat in vederea ocuparii unui post contractual de executie vacant de kinetoterapeut in cadrul Directiei de Asistenta Sociala a municipiului Piatra Neamt, Centrul Social Pietricica, organizat in data de 27.06.2016

 

 

Rezultatele probei scrise pentru concursul de recrutare organizat in vederea ocuparii unui post contractual de executie vacant de kinetoterapeut in cadrul Directiei de Asistenta Sociala a municipiului Piatra Neamt, Centrul Social Pietricica, organizat in data de 22.06.2016.

 

 

Directia de Asistenta Sociala a municipiului Piatra Neamt anunta organizarea la data de 28.06.2016, ora 10:00 a examenului de promovare in grade si trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual debutant.

 

 

Rezultatele selectarii dosarelor de inscriere pentru indeplinirea conditiilor de participare la concursul de recrutare organizat in vederea ocuparii unui post contractual vacant de executie de kinetoterapeut in cadrul Centrului Social Pietricica, Directia de Asistenta Sociala a municipiului Piatra Neamt.

 

 

Directia de Asistenta Sociala a municipiului Piatra Neamt anunta organizarea in data de 22.06.2016, ora 10.00 a concursului de ocupare a unui post contractual de executie vacant de kinetoterapeut din cadrul Centrului Social Pietricica, dupa cum urmeaza:

1. pana in data de 16.06.2016, ora 16.00 - proba selectiei dosarelor de participare la concurs;

2. in data de 22.06.2016, ora 10.00 - proba scrisa;

3. in data de 27.06.2016, ora 08.30 - proba interviu;

Termenul limita de depunere a dosarelor de inscriere la concurs - 14.06.2016, ora 16.00.

 

Tabel afisare rezultate finale in urma sustinerii concursului organizat in vederea ocuparii a cinci(5) posturi contractuale de executie vacabte de paznic in cadrul Directiei de Asistenta Sociala a municipiului Piatra Neamt.

 

 

Tabel de afisare a rezultatelor la proba interviului pentru concursul de recrutare organizat in vederea ocuparii a cinci(5) posturi contractuale vacante de executie de paznic in cadrul Directiei de Asistenta Sociala a municipiului Piatra Neamt. 

 

 

Planul de interviu la concursul organizat de Directia de Asistenta Sociala a municipiului Piatra Neamt, in vederea ocuparii a cinci(5) posturi contractuale vacante de executie de paznic in cadrul institutiei organizatoare care s-a desfasurat in data de 24 mai 2016, incepand cu ora 08.30. 

 

Anunt privind data, ora si locatia sustinerii probei interviului in cadrul Directiei de Asistenta Sociala a municipiului Piatra Neamt pentru concursul de ocupare a cinci posturi contractuale vacante de executie de paznic. 

Attachments:
Download this file (Anunt proba interviu paznic.docx)Anunt proba interviu paznic.docx[ ]67 kB

 

 

Rezultatele probei scrise pentru concursul de recrutare organizat  in vederea ocuparii a cinci(5) posturi contractuale vacante de executie de paznic in cadrul Directiei de Asistenta Sociala a municipiului Piatra Neamt.

 

 

Barem de corectare pentru subiectele pentru proba scrisa la concursul de recrutare organizat in vederea ocuparii a 5 posturi contractuale de executie vacante de paznic in cadrul Directiei de Asistenta Sociala a municipiului Piatra Neamt.

          Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Piatra Neamț vă invită să participati cu ofertă la reluarea achiziției directe pentru atribuirea contractului având ca obiect: „Servicii psihiatrice în cadrul Centrului Social Pietricica  pentru persoane varstnice” Codul C.P.V.: 85121271-3

Attachments:
Download this file (Caiet sarcini.doc)Caiet sarcini.doc[ ]52 kB
Download this file (Contract cadru.doc)Contract cadru.doc[ ]84 kB
Download this file (Detalii anunţ.doc)Detalii anunţ.doc[ ]205 kB
Download this file (Fişă de date.doc)Fişă de date.doc[ ]174 kB
Download this file (Formulare.doc)Formulare.doc[ ]146 kB

 

Rezultatele probei fizice - proba eliminatorie pentru concursul de recrutare organizat in vederea ocuparii a cinci(5) posturi contractuale vacante de executie de paznic in cadrul Directiei de Asistenta Sociala a municipiului Piatra Neamt.

 

 

Tabel cu probele, normele și baremele pentru personalul din categoria de solicitare fizica normala - politisti neoperativi -barbati.

 

Proba scrisă pentru concursul de ocupare a 5 posturi contractuale vacante de paznic în cadrul Direcției de Asistență Socială a municipiului Piatra Neamț se va desfășura în data de 19.05.2016, ora 12.00, la sediul Direcției de Asistență Socială a municipiului Piatra Neamț, Str. Ștefan cel Mare, nr. 5.

 

 

Anunt privind sustinerea probei fizice pentru concursul organizat in vederea ocuparii unui numar de cinci(5) posturi vacante contractuale de paznic in cadrul Directiei de Asistenta Sociala a municipiului Piatra Neamt.

Attachments:
Download this file (Anunt concurs Paznic.pdf)Anunt concurs Paznic.pdf[Data, ora si locatie proba sportiva concurs paznic!]44 kB

 

 

Rezultatele selectarii dosarelor de inscriere pentru indeplinirea conditiilor de participare la concursul de recrutare organizat in vederea ocuparii a cinci (5) posturi contractuale vacante de executie de paznic in cadrul Directiei de Asistenta Sociala a municipiului Piatra Neamt.

          Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Piatra Neamț va invită să participaţi cu ofertă la achiziția directă pentru atribuirea contractului având ca obiect: Servicii medicale de medicina muncii la Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Piatra Neamţ Codul C.P.V.: 85147000-1 Servicii de medicina muncii, 85148000-8 Servici de analize medicale.

Attachments:
Download this file (Caiet de sarcini.pdf)Caiet de sarcini.pdf[ ]283 kB
Download this file (Contract cadru.doc)Contract cadru.doc[ ]84 kB
Download this file (Detalii anunţ.doc)Detalii anunţ.doc[ ]205 kB
Download this file (Fişă de date.doc)Fişă de date.doc[ ]174 kB
Download this file (Formulare.doc)Formulare.doc[ ]145 kB

DIRECŢIA DE ASISTENŢĂ SOCIALĂ A MUNICIPIULUI PIATRA NEAMŢ

 

ANUNȚĂ CĂ  ÎN PERIOADA

3 MAI – 30 IUNIE 2016

se primesc dosarele pentru înscrierea la creșele din cadrul Direcției de Asistență Socială a municipiului Piatra Neamț pentru anul școlar 2016- 2017.

Dosarele pentru înscriere se depun, doar de către reprezentanul legal, la sediul DIRECȚIEI DE ASISTENȚĂ SOCIALĂ A MUNICIPIULUI PIATRA NEAMȚ- BIROUL REGISTRATURĂ, ÎN PIATRA NEAMȚ, STR. ȘTEFAN CEL MARE NR.5 ȘI TREBUIE SĂ CONȚINĂ OBLIGATORIU URMĂTOARELE DOCUMENTE:

a)    cerere de înscriere (formularul este disponibil la registratura direcției), poate fi depusă doar de reprezentantul legal al copilului; 

b)   copie după certificatul de naştere al copilului; 

c)    copie după actele de identitate ale parinţilor/reprezentanţilor legali şi certificatele de naştere ale  fraţilor minori;

d)   dovadă venituri  pentru fiecare dintre părinţii/reprezentanţii legali, care să cuprindă venitul brut al părintelui pe ultimele 6 luni, anterioare înscrierii, cu precizarea valabilității contractului de muncă sau dovadă lipsuri venituri (eliberată de către Administrația finanțelor publice);

      După caz acestea pot fi:

-          adeverinţă din care rezultă venitul brut al părintelui realizat în ultimele 6 luni, anterioare înscrierii (în situaţia în care părintele/părinţii sunt salariaţi);

-          cupon indemnizaţie handicap/ şomaj, cupon de pensie de urmaş/ de invaliditate/ anticipată;

-          copie după Decizia de stabilire a cuantumului indemnizaţiei şi a perioadei stabilite pentru concediul de îngrijire şi creştere a copilului emisă de Agenţia Judeţeană de Prestaţii şi Inspecţie Socială Neamţ (dacă mama/tata este sau a fost în ultimele 6 luni în această situaţie);

-          copie după ultima  declaraţie privind veniturile realizate, înregistrată la Administraţia Finanţelor Publice Neamţ sau

Adeverinţă Fiscală (în situaţia în care părintele este persoană fizică autorizată, are o profesie liberală sau nu este salariat);

-          dovadă cuantum pensie de întreţinere (alimentară) stabilită prin hotărâre judecătorească/ sentinţă civilă,  (definitivă și irevocabilă)- unde este cazul;

-          declaraţie scrisă pe proprie răspundere că în ultimele 6 luni nu a realizat venituri (în situaţia în care părintele/ părinţii nu au desfăşurat nici o activitate aducătoare de venituri, în ultimele 6 luni anterioare înscrierii);

-          declaraţie de la notar cu privire la veniturile realizate în străinătate, unde este cazul;

e)    adeverinţa de la medicul de familie, în care se menţionează că respectivul copil este sănătos clinic și apt pentru intrarea în creșă/ colectivitate;

f)     fişa imunizării, întocmită conform prevederilor elaborate de Ministerul Sănătăţii cu privire la intrarea copilului in colectivitate;

-          după caz, certificatul de deces, în situaţia în care unul dintre părinţi/ reprezentanţii legali ai copilului este decedat;

-          după caz certificat/ sentinţă de divorţ (definitivă și irevocabilă), pentru părintele unic;

-          după caz, copie a hotărârii/sentinţei de plasament, definitivă și irevocabilă;

-          după caz, copie a sentinţei de încredinţare în vederea adopţiei/ tutelă/ curatelă, definitivă și irevocabilă;

-          după caz, copie a sentinţei de stabilire domiciliu minor, definitivă și irevocabilă;

-          după caz, sentinţa civilă de delegare temporară a autorităţii părinteşti, în situaţia în care părintele/ reprezentantul legal  este plecat în străinătate şi a lăsat copilul în grija altei persoane (în conformitate cu prevederile art.104 din Legea 272/ 2004 privind protecţia şi promovarea drepturilor copilului, republicată);

-          după caz, adeverinţă de elev/ student, în situaţia în care părintele este elev/ student  (cu menţiunea că frecventează cursuri de zi).

Condițiile de acces/ admitere în creșe sunt următoarele:

-          copiii din municipiul Piatra Neamț, ai căror părinți/ reprezentanți legali au domiciliul legal/ reședința pe raza municipiului Piatra Neamț;

-          copiii cu vârsta cuprinsă între 0-3 ani; în situația în care copilul împlinește vârsta de 3 ani, în timpul anului școlar, acesta poate frecventa programul serviciului respectiv până la finalizarea anului școlar, fără a depăși vârsta de 4 ani;

-          copiii care nu au probleme de sănătate care să-i facă incompatibili cu colectivitatea;

-          copiii care provin din familii care se află în situația de dificultate (conform prevederilor Legii asistenţei sociale nr. 292/ 2011, expresia situaţia de dificultate are următoarea semnificaţie: „situaţia în care se află o persoană care, la un moment dat, pe parcursul ciclului de viaţă, din cauze socioeconomice, de sănătate şi/sau care rezultă din mediul social de viaţă dezavantajat, şi-a pierdut sau limitat propriile capacităţi de integrare socială; în situaţia de dificultate se pot afla familii, grupuri de persoane şi comunităţi, ca urmare a afectării majorităţii membrilor lor”), venitul familiei de până la 225 lei;

   În situația în care părinții/ reprezentanții legali ai copilului au reședința pe raza municipiului Piatra Neamț, pot înscrie copiii la creșe pentru a beneficia se serviciile de educație timpurie antepreșcolară dacă îndeplinesc cel puțin una dintre următoarele condiții:

-          au loc de muncă în municipiul Piatra Neamț (fapt dovedit prin adeverință eliberată de angajator) sau care fac dovada că sunt în căutarea unui loc de muncă (fapt dovedit prin adeverință eliberată de A.J.O.F.M. Neamț);

-          frecventează cursurile învățământului de zi din municipiul Piatra Neamț (fapt dovedit prin adeverință eliberată de instituția de învățământ);

-          au probleme grave de sănătate și necesită îngrijiri medicale și sprijin din partea familei lărgite (fapt dovedit prin documente medicale care să ateste necesitatea sprijinului din partea altei persoane);

Condițiile de acces în creșă pentru cazurile sociale

Criteriile privind accesul în creșe pentru cazurile sociale se aprobă dacă se încadrează în una din situațiile:

1.    copiii care provin din familei care se află în situaţie de dificultate (conform prevederilor Legii asistenţei sociale nr. 292/ 2011, expresia situaţia de dificultate are următoarea semnificaţie: „situaţia în care se află o persoană care, la un moment dat, pe parcursul ciclului de viaţă, din cauze socioeconomice, de sănătate şi/sau care rezultă din mediul social de viaţă dezavantajat, şi-a pierdut sau limitat propriile capacităţi de integrare socială; în situaţia de dificultate se pot afla familii, grupuri de persoane şi comunităţi, ca urmare a afectării majorităţii membrilor lor;”)

2.    situații de urgență (exemplu moartea subită a părinților/ reprezentanților legali, accidente, mama şi/ sau copilul victime ale violenţei în familie, etc.);

3.    situație de risc de abandon/separare de familie, în vederea prevenirii separării copilului de familie.

4.    venit de până la 225 lei/membru de familie (dar nu beneficiază de Legea 416/2001 republicată, cu modificările şi completările ulterioare);

5.    se află în evidența Direcției de Asistență Socială a municipiului Piatra Neamţ cu cel puţin unul dintre următoarele beneficii de asistență socială: ASF, Cantina socială, beneficiar al serviciilor din cadrul Centrului Social Împreună (ambii părinți/părintele unic proveniți din instituții de ocrotire);

6.    un membru de familie (părinte, copil- altul decât cel pentru se solicită acordarea de servicii în creşă) încadrați în gradul grav de handicap.

 

Se primesc dosare pentru înscrieri și după data de 30 iunie 2016 dar acestea vor fi supuse spre analiză, respectând criteriile de departajare și sunt declarate admise doar în situația în care sunt locuri disponibile în creșe.

 

În perioada înscrierii dosarele vor fi analizate în ordinea depunerii acestora.

Nu vor fi declarate admise dosarele incomplete la data depunerii.

Listele cu copii admiși vor fi afișate pe site-ul direcției, la sediul acesteia și la fiecare creșă din subordinea  direcției.

 

 

          Municipiul Piatra Neamţ, prin Direcţia de Asistenţă Socială, va invită să participați la procedura de atribuire a contractului ”Închiriere spaţiu în zona 1 Mai pentru înfiinţare Centru de Permanenţă”  care să deservească cetăţenii din zona 1 Mai si cartierele limitrofe

 

 

Directia de Asistenta Sociala a municipiului Piatra Neamt organizeaza concurs de ocupare a 5 posturi contractuale vacante de paznic, dupa cum urmează:

- până în data de 11.05.2016, ora 16.00 - proba selecției dosarelor de concurs;

- in data de 18.05.2016, ora 10.00  - proba fizica - eliminatorie;

- in data de 19.05.2016, ora 10.00 - proba scrisă;

- in data de 24.05.2016. ora 08.30 proba interviului.

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Piatra Neamț va invită să participati cu oferta la achiziția directa în vederea atribuirii contractului, având ca obiect: "Servicii psihiatrice în cadrul Centrului Social Pietricica  pentru persoane varstnice ", Codul C.P.V.:85121271-3

Attachments:
Download this file (Caiet sarcini.doc)Caiet sarcini.doc[ ]48 kB
Download this file (Contract cadru.doc)Contract cadru.doc[ ]84 kB
Download this file (Detalii anunţ.doc)Detalii anunţ.doc[ ]204 kB
Download this file (Fişă de date.doc)Fişă de date.doc[ ]173 kB
Download this file (Formulare.doc)Formulare.doc[ ]136 kB

 

Rezultate finale la concursul de recrutare in functia contractuala de executie vacanta de infirmiera - Serviciul pentru educatie timpurie anteprescolara  din cadrul Directiei de Asistenta Sociala a municipiului Piatra Neamt

 

Tabel afisare 

rezultate pentru concursul de recrutare in postul contractual de executie vacant de infirmiera - Serviciul pentru educatie timpurie anteprescolara;

Attachments:
Download this file (tabel afisare - proba interviu .pdf)tabel afisare - proba interviu .pdf[ ]27 kB

 

Tabel de afisare rezultate la proba scrisa pentru ocuparea postului de executie vacant de infirmiera in cadrul Serviciului pentru educatie timpurie anteprescolara - Directia de Asistenta Sociala a municipiului Piatra Neamt

 

 

 

 

Attachments:
Download this file (TABEL AFISARE SCRIS.pdf)TABEL AFISARE SCRIS.pdf[ ]28 kB

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Piatra Neamț va invită să participati cu oferta la achiziția directa în vederea atribuirii contractului, având ca obiect: "Servicii de psihoterapie în cadrul Centrului Social Pietricica  pentru persoane varstnice (servicii psihologice)", Codul C.P.V.: 85121270-6

 

Attachments:
Download this file (Caiet sarcini.doc)Caiet sarcini.doc[ ]57 kB
Download this file (Contract cadru.doc)Contract cadru.doc[ ]84 kB
Download this file (Detalii anunţ.doc)Detalii anunţ.doc[ ]205 kB
Download this file (Fişă de date.doc)Fişă de date.doc[ ]174 kB
Download this file (Formulare.doc)Formulare.doc[ ]136 kB

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Piatra Neamț va invită să participati cu oferta la achiziția directa în vederea atribuirii contractului, având ca obiect: "Achiziţionarea serviciilor de difuzare materiale informative în presa scrisă” Codul 79341000-6 Servicii de publicitate

 

Attachments:
Download this file (Caiet sarcini.doc)Caiet sarcini.doc[ ]36 kB
Download this file (Contract cadru.doc)Contract cadru.doc[ ]86 kB
Download this file (Detalii anunţ.doc)Detalii anunţ.doc[ ]205 kB
Download this file (Fişă de date.doc)Fişă de date.doc[ ]175 kB
Download this file (Formulare.doc)Formulare.doc[ ]136 kB

 

Rezultatele selectiei dosarelor de inscriere pentru indeplinirea conditiilor de participare la concursul de recrutare in postul contractual de executie vacant de -Infirmiera 

 

Rezultatele selectarii dosarelor de inscriere pentru indeplinirea conditiilor de participare la concursul de recrutare in postul contractual de executie vacant de educator puericultor in cadrul Serviciului pentru Educatie Timpurie Anteprescolara din structura Directiei de Asistenta Sociala a municipiului Piatra Neamt.

 

Concurs pentru ocuparea postului contractual de medic - medicina generala din cadrul Serviciului pentru Educatie Timpurie Anteprescolara din Directia de Asistenta Sociala a municipiului Piatra Neamt. Termenul limita de depunere a dosarelor de incriere la concurs este 25.04.2016, ora 16.00.

 

Tabel afisare rezultate concurs pentru ocuparea postului contractual vacant de Asistent medical generalist - PL - debutant in cadrul Compartimentului de Asistenta Medicala Scolara din structura Directiei de Asistenta Sociala a municipiului Piatra neamt.

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Piatra Neamț va invită să participati cu oferta la achiziția directa în vederea atribuirii contractului rezervat pentru unităţi protejate, având ca obiect: Diverse formulare, Codul C.P.V.: 22900000-9 Diverse imprimate

Attachments:
Download this file (Anexa caiet sarcini.doc)Anexa caiet sarcini.doc[ ]124 kB
Download this file (Caiet de sarcini.doc)Caiet de sarcini.doc[ ]98 kB
Download this file (Detalii anunţ.doc)Detalii anunţ.doc[ ]205 kB
Download this file (Fişă de date.doc)Fişă de date.doc[ ]176 kB
Download this file (Formulare.doc)Formulare.doc[ ]144 kB

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Piatra Neamț va invită să participati cu oferta la achiziția directa în vederea atribuirii contractului rezervat pentru unităţi protejate, având ca obiect: Furnizare produse de papetărie, accesorii de birou şi material didactic, Codul C.P.V.: 30192700-8, 42964000-1, 39162200-7

Attachments:
Download this file (Anexa caiet sarcini.doc)Anexa caiet sarcini.doc[ ]219 kB
Download this file (Caiet de sarcini.doc)Caiet de sarcini.doc[ ]181 kB
Download this file (Detalii anunţ.doc)Detalii anunţ.doc[ ]205 kB
Download this file (Fişă de date.doc)Fişă de date.doc[ ]176 kB
Download this file (Formulare.doc)Formulare.doc[ ]136 kB

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Piatra Neamț vă invită să participaţi la achiziția directă pentru atribuirea contractului având ca obiect: Servicii de colectare, transport, procesare şi eliminare finală a deşeurilor medicale” Codul C.P.V.: 90524400-0 

 

Attachments:
Download this file (Anexă caiet sarcini.doc)Anexă caiet sarcini.doc[ ]91 kB
Download this file (Caiet sarcini.doc)Caiet sarcini.doc[ ]72 kB
Download this file (Detalii anunţ.doc)Detalii anunţ.doc[ ]205 kB
Download this file (Fişă de date.doc)Fişă de date.doc[ ]182 kB
Download this file (Formulare.doc)Formulare.doc[ ]136 kB
Download this file (Proiect contract.doc)Proiect contract.doc[ ]82 kB

 

Tabel afișare rezultate la proba interviului pentru concursul organizat în vederea ocupării postului contractual vacant de Asistent medical generalist - PL, debutant din cadrul Compartimentului de Asistență Medicală Școlară din structura Direcției de Asistență Socială a municipiului Piatra Neamț.

 

TABEL AFIŞARE

 

            La susţinerea probei scrise pentru concursul de recrutare în postul  contractual de execuţie vacant de ASISTENT MEDICAL GENERALIST-PL, DEBUTANT în cadrul Compartimentului de Asistenta Medicala Scolara - Direcţia de Asistenţă Socială a municipiului Piatra Neamţ, organizat în data de 28.03. 2016, ora 10.00   la  Direcţia de Asistenţă Socială a municipiului Piatra Neamţ.

 

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Piatra Neamț anunță organizarea la data de 20.04.2016, ora 10:00 a concursului de recrutare pentru ocuparea unor  posturi contractuale de execuție vacante, pentru  perioadă nedeterminată în cadrul Serviciului pentru Educație Timpurie Antepreșcolară, după cum urmează:

 

-          4 posturi de Educator Puericultor;

-          1 post de Infirmieră;

 

 

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Piatra Neamț vă invită să participaţi la achiziția directă pentru atribuirea contractului având ca obiect: Încărcare a cartușelor de imprimantă din cadrul instituției, Codul C.P.V.: 503231000-6 Servicii de întreținere a perifericilor informatice.

Attachments:
Download this file (Caiet de sarcini.doc)Caiet de sarcini.doc[ ]52 kB
Download this file (Contract cadru.doc)Contract cadru.doc[ ]84 kB
Download this file (Detalii anunţ.doc)Detalii anunţ.doc[ ]204 kB
Download this file (Fişă de date.doc)Fişă de date.doc[ ]175 kB
Download this file (Formulare.doc)Formulare.doc[ ]136 kB

 

Tabel afisare rezultate finale pentru concursul organizat în vederea ocupării funcției publice vacante de execuție de Consilier juridic, clasa I,grad profesional asistent din cadrul Biroului Resurse Umane, Juridic, Sănătate și Securitatea Muncii din structura a  Direcției de Asistență Socială a municipiului Piatra Neamț. 

 

Rezultate la proba interviului pentru concursul de recrutare in functia publica de executie vacanta de Consilier juridic, clasa I, grad profesional asistent din cadrul Biroului Resurse Umane, Juridic, Sănătate și Securitatea Muncii.

 

Tabel afișare rezultate finale pentru concursul de recrutare în postul contractual de execuție vacant de Medic stomatolog în cadrul Compartimentului de Asistență Medicală Școlară din structura Direcției de Asistență Socială a municipiului Piatra Neamț, organizat în data de 21 martie 2016. 

 

REZULTATELE SELECTĂRII DOSARELOR DE ÎNSCRIERE 

pentru îndeplinirea condiţiilor de participare la concursul de de recrutare pentru ocuparea postului contractual de execuție vacant, pe perioadă nedeterminată de Asistent Medical Generalist – PL, debutant în cadrul Compartimentului de Asistență Medicală Școlară, care va avea loc în data de 28 martie 2016,  ora 10.00 la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială a Municipiului Piatra Neamţ.

 

Anunt proba interviu pentru concursul de ocupare a functiei publice de Consilier juridic, clasa I, grad profesional asistent din cadrul Biroului Resurse Umane, Juridic, Sănătate și Securitate în Muncă.

 

Tabel afisare rezultate la sustinerea probei scrise pentru concursul de recrutare in functia publica de executie vacanta de Consilier juridic, clasa I, grad profesional asistent in cadrul Biroului Resurse Umane, Juridic, Sanatate si Securitatea Muncii, care a avut loc in data de 16.03.2016, la sediul Directiei de Asistenta Sociala a municipiului Piatra Neamt.

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Piatra Neamț vă invită să participați la achiziția directă pentru atribuirea contractului având obiectivul: Asistenţă şi întreţinere echipament tehnic informatic, cod CPV - 72611000-6 – Servicii de asistenţă tehnică informatică ( rev. 2)

Attachments:
Download this file (Caiet de sarcini.doc)Caiet de sarcini.doc[ ]55 kB
Download this file (Contract cadru.doc)Contract cadru.doc[ ]83 kB
Download this file (Detalii anunţ.doc)Detalii anunţ.doc[ ]205 kB
Download this file (Fişă de date.doc)Fişă de date.doc[ ]174 kB
Download this file (Formulare.doc)Formulare.doc[ ]136 kB

 

Directia de Asistenta Sociala a municipiului Piatra Neamt scoate la concurs in conformitate cu prevederile Ordinului Ministerului Sanatatii nr. 869/2015, cu completarile si modificarile ulterioare, doua posturi de medic Medicina generala  in cadrul Compartimentului de Asistenta Medicala Scolara.  

 

Concurs de recrutare pentru ocuparea postului contractual de executie vacant, pentru perioada nedeterminata de Asistent medical generalist - PL debutant din cadrul Compartimentului de Asistenta Medicala Scolara - Directia de Asistenta Sociala a Municipiului Piatra Neamt. 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

       Primăria Piatra Neamţ primeşte cereri pentru obținerea tichetelor sociale pentru grădiniță, acordate conform Legii nr. 248/2015 privind stimularea participării în învăţământul preşcolar a copiilor provenind din familii defavorizate

       Legea promovează prezența la grădiniță a copiilor între 3 și 6 ani, prin acordarea unui stimulent financiar sub forma unui tichet social de 50 de lei lunar. Stimulentul se acordă familiilor cu venituri lunare de până la 284 de lei pe membru de familie (2 x Venitul Minim Garantat pentru o persoană singură). Tichetele sociale vor putea fi utilizate numai pentru achiziționarea de produse alimentare, de igienă, de îmbrăcăminte și/sau rechizite. Acordarea tichetelor sociale este condiționată de prezența regulată a copiilor la grădiniță. Normele metodologice de aplicare a prevederilor Legii nr.248/2015 precizează că totalul absențelor motivate permise se calculează pe baza unui algoritm în care învoirile personale (maxim trei zile pe lună) și scutirile medicale nu pot depăși 50% din numărul total de zile de grădiniță din luna respectivă.
        Stimulentul sub formă de tichet social pentru cel de-al doilea semestru al anului școlar 2015-2016, se acordă pe bază de cerere-declaraţie pe proprie răspundere completată de unul dintre părinți sau de reprezentantul legal al copilului, cu suportul asistentului social acolo unde este cazul. Cererea - declaraţia pe propria răspundere este standard si se distribuie de la sediul Direcției de Asistență Socială a Municipiului Piatra Neamț sau se poate descărca de pe site-ul instituției: www.daspn.ro.

          Acte necesare în vederea obţinerii tichetelor sociale pentru grădiniţă:

-          cerere - declaraţie pe propria răspundere, completată de către reprezentantul legal al copilului;

-          livretul de familie ( în original şi copie xeroxată), în cazul în care există;

-          acte de identitate pentru membrii familiei ( cărți de identitate, certificate de naștere- copii xeroxate);

-          acte doveditoare privind veniturile familiei, aferente lunii anterioare depunerii cererii (adeverinţă de venit, cupon pensie, mandate poştale, extrase de cont etc);

-          dovada înscrierii copilului la grădiniţă - adeverinţă eliberată de unitatea de învăţământ preşcolar;

-          certificat de căsătorie (dacă este cazul);

-          hotărâre judecătorească privind încredințarea minorului (copie xeroxată)

-          hotărârea judecătorească de încredinţare în vederea adopţiei (după caz);

-          hotărârea judecătorească de încuvinţare a adopţiei ( după caz);

-          dispoziţia conducătorului DGASPC sau hotărârea comisiei pentru protecţia copilului ori a instanţei de judecată pentru măsura plasamentului( după caz);

-          hotărârea judectătorească de instituire a tutelei sau dispoziţia autorităţii tutelare ( după caz);

-          hotărârea judecătorească prin care soţul/soţia este declarat/declarată dispărut/dispărută (după caz)

-          hotărârea judecătorească prin care soţul/soţia este arestat/arestată preventiv pe o perioadă mai mare de 30 de zile sau execută o pedeapsă privativă de libertate şi nu participă la întreţinerea copilului ( după caz);

-          după caz, alte acte doveditoare privind componenţa familiei.

         Părinţii/reprezentanţii legali ai copilului, care nu realizează venituri trebuie să ataşeze la dosarul pentru acordarea stimulentului educaţional adeverinţa de venit eliberată de către  Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Neamţ.

         Cererea împreună cu actele necesare pentru acordarea tichetelor în acest an şcolar trebuie depuse la Registratura Direcţiei de Asistenţă Socială a Municipiului Piatra Neamţ, din str. Ștefan cel Mare nr.5, pâna pe data de 30 aprilie 2016.

Relații suplimentare la telefon: 0233. 622.968 sau 0748.146.754

                       

 

 

                                P. PRIMAR,

                         VICEPRIMAR DESEMNAT

 

                               DRAGOȘ CHITIC

 

Rezultate finale la concursul de recrutare în funcția contractuală de execuție vacantă, de Asistent medical comunitar în Compartimentul de Asistență Medicală Școlară din cadrul Direcției de Asistență Socială a municipiului Piatra Neamț.

 

 Anunţ închiriere spaţiu pentru înfiinţarea unui Centru de Permanenţă.

Attachments:
Download this file (Anunt inchiriere spatiu.doc)Anunt inchiriere spatiu.doc[ ]34 kB

 

Afisare rezultate la proba interviu, din data de 01.03.2016, pentru ocuparea postului contractual de executie vacant de Asistent Medical Comunitar din cadrul Directiei de Asistenta Sociala a municipiului Piatra Neamt, Compartiment Asistenta Medicala Scolara.

Concursul pentru ocuparea postului contractual de execuție vacant de Medic stomatolog din cadrul Direcției de Asistență Socială a Municipiului Piatra Neamț din Compartimentul de Asistență Medicală Școlară se va desfășura după cum urmează:
- proba scrisă 21.03.2016, ora 09.30
- proba practică 24.03.2016, ora 09.30
Probele de concurs vor avea loc la sediul Decanatului Facultății de Medicină Dentară din cadrul U.M.F. "Gr. T. Popa - Iași", str. Universității, nr. 16, Iași, România.

 

În urma expirării termenului de înscriere a candidaților la concursul pentru ocuparea postului contractual vacant de Medic stomatolog din cadrul Compartimentului de Asistență Medicală Școlară, așa cum a fost publicat în ziarul Viața Medicală nr. 5 din 29.01.2016/ precizare, au fost admise următoarele dosare de participare la concurs:

 

Attachments:
Download this file (Dosare admise Medic Stomatolog.pdf)Dosare admise Medic Stomatolog.pdf[ ]93 kB

 

DIRECȚIA DE ASISTENȚĂ SOCIALĂ A MUNICIPIULUI PIATRA NEAMȚ (JUDEȚUL NEAMȚ)

scoate la CONCURS

în conformitate cu prevederile Ord. m.s. nr. 869/2015, cu completările și modificările ulterioare, următoarele posturi:

·         un post de medic stomatolog la Compartimentul de Asistență medicală școlară;

 

·         un post de medic Medicină generală la Serviciul pentru educație timpurie antepreșcolară. 

 

Direcția de Asistență Socială a Municipiului Piatra Neamț anunță organizarea în data de 16.03.2016, ora 10:00, a concursului de ocupare a postului public vacant de Consilier juridic, clasa I, grad profesional asistent în cadrul Biroului Resurse Umane, Juridic, Sănătate și Securitatea Muncii.

 

Acte necesare in vederea obtinerii tichetelor sociale pentru grădinița

 

 • cererea şi declaraţia pe propria răspundere, întocmite de reprezentantul legal al copilului.

 • livretul de familie ( în original şi copie), in cazul in care il poseda.

 • cartile de identitate a membrilor familiei in copii xeroxate

 • acte doveditoare privind veniturile familiei (adeverinţă de venit net, cupon pensie,cupon alocaţie de stat, cupon somaj, cupon indemnizatie de crestere a copilului, cupon indemnizatie handicap, cupon ajutor social, mandat postal, extras de cont detaliat, etc.) aferente lunii anterioare depunerii cererii

 • dovada înscrierii copilului la grădiniţă – adeverinta eliberata de unitatea de invatamant prescolar

 • certificatele de naştere ale copiilor aflaţi în întreţinerea familiilor defavorizate;

 • certificatul de căsătorie;

 • hotărârea judecătorească de încredinţare în vederea adopţiei, potrivit legii;

 • hotărârea judecătorească de încuviinţare a adopţiei, potrivit legii;

 • dispoziţia conducătorului direcţiei generale de asistenţă socială şi protecţia copilului sau hotărârea comisiei pentru protecţia copilului ori a instanţei de judecată, după caz, pentru măsura plasamentului; hotărârea judecătorească de instituire a tutelei sau, după caz, dispoziţia autorităţii tutelare, potrivit legii;

 • hotărârea judecătorească prin care soţul/soţia este declarat/declarată dispărut/dispărută;

 • hotărârea judecătorească prin care soţul/soţia este arestat/arestată preventiv pe o perioadă mai mare de 30 de zile sau execută o pedeapsă privativă de libertate şi nu participă la întreţinerea copiilor;

 • după caz, alte acte doveditoare privind componenţa familiei.

 

       Pentru parintii/reprezentantii legali ai copilului care nu realizeaza venituri:

        - Adeverinta de venit de la Administratia Judeteana a Finantelor Publice Neamt pentru ambii soţi

        - Venitul net pe membru de familie: 284 lei

         Termen limita de depunere a declaratiilor pe propria raspundere: 30.04.2016

Attachments:
Download this file (pag1.jpg)pag1.jpg[ ]308 kB
Download this file (pag2.jpg)pag2.jpg[ ]321 kB
Download this file (pag3.jpg)pag3.jpg[ ]413 kB
Download this file (pag4.jpg)pag4.jpg[ ]406 kB
Download this file (pag5.jpg)pag5.jpg[ ]371 kB